Dit schooljaar organiseert Kinderstralen de overblijf op obs De Zonnebloem

Het is mogelijk om, behalve op woensdag, tegen een vergoeding gebruik te maken van de overblijf op onze school tussen 12:00 en 13:00 uur.
Om hier gebruik van te maken kunt u zich alvast aanmelden via deze link . Alle informatie die u nodig heeft vindt u via deze link en heeft u via Social Schools ook al ontvangen.

Werkt de link niet goed, gebruik dan https://kinderstralen.nl/school/obs-de-zonnebloem

Groepen 1/2 en 2E

De kinderen uit de groepen 1/2 en 2E eten gezamenlijk met de overblijfkracht. Na de lunch gaan de kinderen met de overblijfkracht buiten spelen op het kleuterplein. Om 12:50 uur gaan de kinderen terug naar de klas. De overblijfkracht houdt toezicht totdat de leerkracht terug is in het lokaal.

Bij slecht weer blijven de kinderen in hun eigen lokaal. Daar kunnen ze tekenen, spelen of kan er naar een film worden gekeken. Als de eigen leerkracht er niet is, bijvoorbeeld vanwege ziekte, wordt er toch in de eigen klas met de eigen overblijfkracht gegeten.

Groepen 3 tot en met 8

De overblijfkrachten van de groepen 3 t/m 5 gaan om 12:00 uur met de kinderen lunchen. Kinderen die klaar zijn met lunchen kunnen een spelletje gaan doen of bijvoorbeeld gaan tekenen. Om 12:25 uur gaat de bel en gaan de kinderen gezamenlijk met de overblijfkracht naar buiten.

Voor de groepen 6,7 en 8 gelden andere buitenspeeltijden. Zij spelen buiten van 12:00 tot 12:30 uur en lunchen van 12:30 tot 12:55 uur. De overblijfkracht houdt hierbij toezicht.

 

Kosten
Nieuwsgierig naar de tarieven die door Kinderstralen worden berekend, kijk op https://kinderstralen.nl/school/obs-de-zonnebloem