Tafeltennissers in de finale van het Haagsche tafeltennistoernooi

24-01-2018 Door Peter van Leeuwen

Maar liefst 5 kinderen van de Zonnebloem hadden de finale ronde gehaald van het school tafeltennis toernooi.

Tom(6a), Finn, (5a), Duuk (6b), Casper (7a) en Sander(8b) vertegenwoordigden onze school. Ze waren allemaal ingedeeld in een poule en moesten het opnemen tegen kinderen van andere scholen. Alleen Finn werd uitgeschakeld in de poule fase. Gelukkig wist hij zijn laatste wedstrijd te winnen zodat hij toch nog met een goed gevoel naar huis ging. Hij nam zijn verlies enorm goed: " Ze waren gewoon beter " zei hij "dan is het niet erg om te verliezen". Sportief hoor Finn. Alle anderen moesten hun meerdere erkennen in hun tegenstander in de volgende ronde. Dit jaar hadden we dus niemand die de finale haalde en in de prijzen viel. Jammer maar helaas. We hebben toch een leuke en sportieve middag gehad, vogend jaar gaan we er weer vol voor!  Fin, Casper, Duuk, Sander en Tom bedankt!

Bovenste rij vlnr: Sander, Tom, Duuk

Onderste rij vlnr: Casper en Fin