Groep 8 wint Lang Leve de Muziek Show!!

01-10-2017 Door Peter van Leeuwen

Groep 8 stond afgelopen zaterdag in de finale van Zuid-Holland in de Lang Leve de Muziek Show. En ze hebben gewonnen!

Vorig schooljaar hebben we bij de creabizz een schoolband gemaakt. Onder leiding van bandcoach Jeroen van Leeuwen werd een nummer (radio Active van the Imagine Dragons) ingestudeerd en een filmpje gemaakt. Dat viel zo goed in de smaak van de jury dat we mee mochten doen met de voorrondes in Dordrecht.

SAM_3448.JPG

Jeroen in badjas bij het onderdeel "leerkrachten zingen onder de douche"

Die hebben we gewonnen en daardoor stonden we in de finale van Zuid Holland in de Lang Leve de Muziek Show. Die was afgelopen zaterdag te zien op NPO 3. Pepijn en Lola speelden voor ons de quiz en er was een vette videoclip te zien.

SAM_3464.JPG

Lola en Pepijn geven het goede antwoord

SAM_3438.JPG

Fragment uit de videoclip

Het was heel spannend en we wonnen op het nippertje. Hiermee is het avontuur nog niet afgelopen. Groep 8 mag nu optreden tijdens het Kerst Muziekgala in Ahoy, dat 30 december zal worden uitgezonden. Met als eregast niemand minder dan Koningin Maxima.

We zijn trots op alle kinderen die hieraan hebben meegedaan. Allemaal van harte gefeliciteerd!!

Het programma is in het geheel terug te zien via deze link:Lang Leve de Muziek Show

SAM_3437.JPG

De kinderen met de trofee !!!