Theaterlessen

31-08-2017 Door Peter van Leeuwen

Als dramadocent verzorg ik (Mieke van der Ven) dit schooljaar naschoolse theaterlessen op de Zonnebloem.

Beste ouder/verzorger,

Leren Acteren is een serie van 6 lessen, en biedt een kennismaking met toneelspelen. Door middel van leuke spelopdrachten leert uw kind verschillende personages, situaties en emoties uitbeelden. Daarnaast leert uw kind korte toneelstukjes improviseren vanuit een gerichte opdracht. De laatste les wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders.

De theaterlessen zijn geschikt voor kinderen die graag zelf al toneelstukjes bedenken en opvoeren, maar ook voor kinderen die juist verlegen zijn of het eng vinden om te spreken voor een groep.

De lessenserie voor leerlingen uit groep 5/6 vindt plaats op de maandagen van 23 oktober t/m 27 november. Aanmelden graag uiterlijk 8 oktober.

De lessenserie voor leerlingen groep 7/8 vindt plaats op de maandagen van 8 januari t/m 19 februari, met uitzondering van 5 februari. Aanmelden graag uiterlijk 17 december.

De lessen vinden plaats in het speellokaal op school en duren van 15.15uur tot 16.00uur.

De kosten bedragen €30 per leerling voor de serie van 6 lessen.

U kunt uw kind aanmelden door een mail te sturen naar vanderven.mieke@gmail.com. Vermeld daarin de naam van uw kind, de klas, uw emailadres en telefoonnummer, en eventuele bijzonderheden.

Er is slechts beperkt plaats, en aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Let op: deze cursus is in schooljaren 2014-2015 en 2015-2016 al eens gegeven voor de leerlingen van groep 5/6. Heeft uw kind toen meegedaan, schrijf hem/haar dan niet opnieuw in!

Hartelijke groet,

Mieke van der Ven