Wie vindt het leuk om Pret met Boeken te hebben?

21-08-2017 Door Peter van Leeuwen

De Knutselkeuken gaat na de zomervakantie weer beginnen met BoekenPret!! Speciaal voor groep 1 en 2!

Wie vindt het leuk om Pret met Boeken te hebben?

Wat gaan we doen? Het thema is Dierenpret: we gaan voorlezen uit sprookjesboeken, smulboeken, prentenboeken, spannende boeken, lievelingsboeken, en lolb(r)oeken ;0). Na het voorlezen gaan we een bijpassende knutsel maken, maar we gaan ook een keertje lekker fun koken en zelfs coole proefjes doen met viltstiften! Kortom we bouwen een klein feestje… KnutselKeukenstijl!!

Voorlezen is behalve leuk, gezellig en knus ook heel leerzaam… kids die worden voorgelezen hebben een grotere woordenschat en scoren beter op school, maar ook hun fantasie en creatief denken wordt geprikkeld…kortom 3 vliegen in een klap…Lezen is een feestje!

Lijkt het je leuk? Geef je dan snel op via knutselkeuken@hccnet.nl

We starten dinsdag 29 augustus voor groep 1 en 2 (6x). We beginnen om 15 uur met iets lekkers en drinken en stoppen om 16.00 uur. Van 1600-1615 hebben de ouders nog even de tijd om de vergeten puntjes op de i te zetten.  Locatie de Zonnebloemschool.

De kosten zijn €30 voor 6 lessen (incl. drinken, iets lekkers en materiaal). Voor meer info, neem contact op met Shiba Phull, de Knutselkeuken telefoon: 06-53712229.

email: knutselkeuken@hccnet.nl, www: www.facebook.com/deknutselkeuken