Creabizz muziek

30-01-2018 Door Peter van Leeuwen

De kinderen van creabizz muziek waren te gast bij het Segbroek College

Welkom op de website van obs De Zonnebloem

29-01-2018 Door Jeroen van Os

Wij hopen dat u op onze website alle informatie kunt vinden die voor u belangrijk is. Obs De Zonnebloem is een Vreedzame School met een duidelijke missie en visie.

Tafeltennissers in de finale van het Haagsche tafeltennistoernooi

24-01-2018 Door Peter van Leeuwen

Maar liefst 5 kinderen van de Zonnebloem hadden de finale ronde gehaald van het school tafeltennis toernooi.

Notenkraker Moves!

20-12-2017 Door Peter van Leeuwen

Een groep enthousiaste leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een eigen choreografie op een muziekstuk van de Notenkraker met de Notenkraker Moves! Dit is een educatietraject van Holland Dance en De Dutch Don’t Dance Devision.

Groep 8 treedt op in Ahoy

16-12-2017 Door Peter van Leeuwen

Afgelopen donderdag 14 december was het dan eindelijk zover. Groep 8b, aangevuld met een paar andere leerlingen, mocht optreden tijdens het Kerstmuziekgala in.........AHOY! Met als eregast koningin Maxima.

Presentaties Bandcoaching

11-12-2017 Door Peter van Leeuwen

Woensdagavond treden de bandjes van de bandcoaching op in het Musicon. Maar eerst gaan ze 's middags nog even repeteren. Hieronder alle informatie.

BOEKENPRET

10-11-2017 Door Peter van Leeuwen

Wie vindt het leuk om Pret met Boeken te hebben?

Meiden groep 8 3e in de Haagse finale!!

09-11-2017 Door Peter van Leeuwen

Na vier mooie zeges kwamen ze in de halve finale.

Wie komt er spannende KnutselKookproefjes doen?

05-10-2017 Door Peter van Leeuwen

Na de herfstvakantie gaat de Knutselkeuken weer heerlijk griezelen…speciaal voor stoere kids van groep 3 en 4! Durf jij?

Schilder/teken workshop voor groep 6 en 7

02-10-2017 Door Peter van Leeuwen

Kruip in de huid van bekende kunstenaars

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meldt u aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de bijzonderheden dan voortaan in uw email.