Korfbaltoernooi

12-04-2018 Door Peter van Leeuwen

Korfbalteam wint mooie beker!

Creabizz groepen 6-7-8

17-03-2018 Door Peter van Leeuwen

Met de kinderen van de creabizz workshop "democratie" zijn we op bezoek geweest in de Tweede Kamer. Kirsten van den Hul, kamerlid van de PvdA leidde ons rond.

Creabizz in de groepen 3 t/m 5

15-03-2018 Door Peter van Leeuwen

Ook op deze foto's van 15 maart zien we allemaal vrolijke gezichten.

Schaaktoernooi

12-03-2018 Door Peter van Leeuwen

Een grote groep Zonnebloemers deden mee aan het schaaktoernooi voor scholen

Creabizz kleuters

09-03-2018 Door Peter van Leeuwen

Ook bij de kleuters zijn we weer lekker actief geweest bij creabizz. Kijk naar de foto's die zeggen genoeg.

Creabizz muziek

30-01-2018 Door Peter van Leeuwen

De kinderen van creabizz muziek waren te gast bij het Segbroek College

Welkom op de website van obs De Zonnebloem

29-01-2018 Door Jeroen van Os

Wij hopen dat u op onze website alle informatie kunt vinden die voor u belangrijk is. Obs De Zonnebloem is een Vreedzame School met een duidelijke missie en visie.

Tafeltennissers in de finale van het Haagsche tafeltennistoernooi

24-01-2018 Door Peter van Leeuwen

Maar liefst 5 kinderen van de Zonnebloem hadden de finale ronde gehaald van het school tafeltennis toernooi.

Notenkraker Moves!

20-12-2017 Door Peter van Leeuwen

Een groep enthousiaste leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan een eigen choreografie op een muziekstuk van de Notenkraker met de Notenkraker Moves! Dit is een educatietraject van Holland Dance en De Dutch Don’t Dance Devision.

Groep 8 treedt op in Ahoy

16-12-2017 Door Peter van Leeuwen

Afgelopen donderdag 14 december was het dan eindelijk zover. Groep 8b, aangevuld met een paar andere leerlingen, mocht optreden tijdens het Kerstmuziekgala in.........AHOY! Met als eregast koningin Maxima.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte en meldt u aan voor de nieuwsbrief. U ontvangt de bijzonderheden dan voortaan in uw email.