Schoolgids

We heten u van harte welkom op onze (wellicht uw toekomstige) school. We willen u kennis laten maken met de O.B.S. De Zonnebloem door middel van deze schoolgids. Scholen verschillen steeds meer, in werkwijzen, sfeer en wat kinderen er leren.

De schoolgids is bedoeld voor ouders van wie er nu kinderen op O.B.S. De Zonnebloem zitten en voor ouders van toekomstige leerlingen.

U vindt informatie over de opzet van het onderwijs, over de school, de zorg voor de kinderen, wat van ouders wordt verwacht, wat ouders van de school kunnen verwachten, en de resultaten van het onderwijs.

Wij hopen dat u onze schoolgids met plezier zult lezen. Indien u wensen of suggesties heeft betreffende de vorm of inhoud, kunt u contact opnemen met de directie.

Mochten zich wijzigingen voordoen, dan melden wij deze in onze wekelijkse nieuwsbrief ‘De Bijzonderheden’, waarvoor u zich kunt aanmelden op onze website en die dan wekelijks digitaal wordt verzonden en tevens op onze website staat. U kunt u zelf aanmelden hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

U kunt de schoolgids lezen via de hoofdstukken aan de rechterkant of u kunt een pdf variant (hiervoor heeft u Adobe Reader nodig) downloaden:

Schoolgids 2017-2018