Groep 7A

22-05-2018
Met een schone lei beginnen

De nieuwe privacy wetgeving wordt 25 mei van kracht. Dat betekent dat we nog specifieker dan nu toestemming moeten hebben om openbaar foto's van kinderen te plaatsen. Om misverstanden te voor komen heb ik daarom maar alle foto's van kinderen van de site gehaald. Als ik in de toekomst nog foto's wil plaatsen zal ik ouders daar specifiek om vragen. Vandaar dat ik deze site vanaf vandaag met een schone lei begin.

privacywetgeving-corporaties.jpg

Werkstukken

De presentaties van de werkstukken zijn in volle gang en daar zitten hele goede bij. Geef hier eens wat opstekers,.

Werkstukpresentaties

presentatie.jpg

Beleef de lente

De lente komt eraan. Sommige vogels zijn al  druk in de weer om nesten te maken en zich voor te bereiden op de lente die komt. In sommige nesten kun je al live meekijken door de webcams van de vogelbescherming

Beleef de lente

Er is ook een webcam op de Bethlehem kerk op de Laan van Meerdervoort:

Webcam Bethlehem kerk

beleef-de-lente-junior.jpg

Samenvattingen wereld oriƫntatie

Via deze link kom je bij alle samenvattingen van Aardrijkskunde Geschiedenis en Natuur.

Samenvattingen Argus Clou

argus-clou-naambord.jpg