Groep 4B

BIJNA VAKANTIE
05-07-2018

Het is bijna vakantie. Veel ouders gaven aan dat zij in de vakantie willen blijven oefenen met de kinderen. Hierbij wat tips:

 

Op de site https://www.rekenen-oefenen.nl kunnen de kinderen oefenen met verschillende onderdelen van rekenen. Het is alleen een kwestie van op groep 4 drukken en je kunt er mee aan de slag.
Op deze site kun je ook een ander vak kiezen.
- Taal (valt ook spelling onder), begrijpend lezen en de tafels zijn handig om te oefenen

 

Op de site https://basisonderwijs.online/schoolborden/catalogus.html?vakgebied=uitgelicht kunt u verschillende gebieden oefenen. U kunt bijvoorbeeld blijven flitsen. U kiest hiervoor taal en dan het eerste knopje flitsen. Vervolgens kiest u voor 'taal actief', 'groep 4' en dan een categorie instellen. Ook kunt u kiezen voor alleen 'groep 4' en een categorie kiezen. En flitsen maar! (Flitsen werkt hier wel een beetje anders dan op school. Je kunt namelijk niet zelf doorklikken, maar dit gaat op tijd. Deze tijd kun je wel instellen). Onderaan op deze site kunt u ook kiezen om spelling te oefenen.
Op dezelfde site kunt u ook kiezen voor rekenen. Er staan verschillende spellen op de site die kinderen zelf kunnen doen. Een categorie en groep kunnen worden ingesteld.

 

Ook de site http://www.fi.uu.nl/rekenweb/ is ook een goede site om te oefenen. Er staan een aantal spellen op de site die u kunt bereiken door op rekenspelletjes te klikken. Ook is het mogelijk om op Ipadspelletjes te klikken en verschillende spellen te downloaden.


Verder is het natuurlijk belangrijk dat de kinderen veel blijven lezen.

 

Succes in de vakantie!

 

Groetjes,

Marloes

ONS MUSEUM
13-06-2018

20180611_080044.jpg

20180611_080049.jpg

20180611_080058.jpg

20180611_080108.jpg

20180611_080114.jpg

20180611_080118.jpg

20180611_080141.jpg

20180611_080149.jpg

MUSEUM
06-06-2018

Komt u vrijdag in het museum van 4B kijken?

Van 14.45-15.30 uur is het museum geopend.

 

kunst.jpg

Gym
01-06-2018
Mededeling

Beste ouders,

Op vrijdag hebben we, zoals u waarschijnlijk weet, als eerste gym.

De gymles start om kwart voor 9. De laatste tijd hebben wij vaak buitengym.

Ik kan pas weg als iedereen er is. Daarom wil ik graag vragen of uw kind uiterlijk 10 over half 9 op school kan zijn.

We komen nu namelijk vaak veel te laat, omdat er heel veel kinderen op het laatste moment op school komen.

Ook wil ik u vragen of u thuis al de veters van de buitenschoenen van uw kind zou willen losmaken.

Eventueel kunt u op vrijdag uw kind in gymkleren naar school sturen, dan gaat het helemaal snel! (en gewone kleren in de tas)


Alvast bedankt voor de medewerking!

Nog 3 weken
06-04-2018

Wat gaat de tijd toch hard. Nog 3 weken gaan we hard werken en dan hebben we al meivakantie. 
Ook komen er nog een aantal leuke dingen aan, zoals: sponsorloop en museumbezoeken. 

 

Bij rekenen zijn wij druk geweest met rekenen met geld. Ook de tafels in ons tafelboekje zijn weer aan bod gekomen. De kinderen moeten hier goed mee blijven oefenen. Ergens hieronder zijn goede oefensites te vinden! Volgende week gaan we ook weer oefenen met de Ipads en met verschillende klassikale spellen.

Met de Vreedzame School hebben we vandaag de petten herhaald. Vervolgens hebben we met de gele pet geoefend. Dit houdt in dat er een probleem wordt opgelost en dat er een win-win situatie ontstaat. Door middel van toneelstukjes hebben we dit aan elkaar laten zien. 

Met taal zijn we al in thema 7 begonnen. Dit thema gaat over film en theater. We hebben uitgebreid de woorden, zoals figurant en hoofdrol besproken. Ook hebben we geleerd dat een zin uit zinsdelen bestaat. Hier gaan we de komende tijd veel mee oefenen. 

Donderdag gaat de klas naar het Mauritshuis. We gaan de les volgende week voorbereiden. Sara gaat zelfs een spreekbeurt over het Mauritshuis houden, hartstikke leuk!

We hebben veel nieuwe tijdschriften in de klas. Erg bedankt voor het meegeven! De kinderen lezen er graag in!

 

Fijn weekend!

Liefs.
Marloes

 

 

Update 23-3
23-03-2018

Hierbij weer een update wat we de laatste tijd in de klas hebben gedaan:

 

Vorige week hebben de kinderen met elkaar een land onderzocht. Dit hoort bij het thema 'Zo leven wij'. De kinderen konden informatie lezen, plaatjes natekenen en informatie opzoeken op de Ipad. De kinderen hebben heel goed samengewerkt. Hierbij het resultaat:

IMAG3320.jpg

 

 

 

 

 


Verder zijn wij in de klas druk bezig met de tafels. Alle kinderen hebben nu ook een boekje gekregen waarin zij oefenen met de tafels. Denk er aan dat de tafels ook door elkaar geoefend moeten worden. Volgende week en de week daarna ga ik kinderen één voor één bij mij roepen om te kijken hoe goed het precies met de tafels gaat.
Met rekenen zijn we ook veel aan het oefenen met de kloktijden. De 5 en 10 minuten voor en over vinden veel kinderen nog wel lastig. Hier blijven we veel mee oefenen. Het oefenen kan ook thuis door middel van bijvoorbeeld Rekentuin. Vandaag hebben wij bij rekenen een rekencircuit gedaan met de spellen van met Sprongen Vooruit. We hebben o.a. het spel 'Gok een hok', 'Koppelen' en 'Straatje maken' gedaan. Bij straatje maken en gok een hok leren de kinderen ordenen en lokaliseren van getallen. Bij koppelen oefenen de kinderen met de bijna-verdwijnsommen.

 

Ook hebben we geknutseld in het thema Pasen. Vandaag hebben de kinderen allemaal een lootje getrokken. Het is de bedoeling dat u voor dit kind een ontbijtje maakt en donderdag 29 maart meeneemt. 

IMAG3317.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag bij de Vreedzame School hebben we geleerd wat het verschil is tussen een conflict en een ruzie. We hebben geoefend door middel van toneelstukjes hoe een conflict kan worden opgelost. Onderstaande poster hangt nu in de klas. We proberen conflicten nu zelf rustig uit te praten. 

IMAG3321.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijn weekend!

Groetjes,
Marloes

 

 

 

Afgelopen tijd
23-02-2018

Wat hebben we de afgelopen tijd weer veel gedaan in de klas. Hierbij een kleine update:

Rekenen:
We zijn druk bezig geweest met de sprongen op de getallenlijn t/m 100. De kinderen gaan dit steeds beter snappen. Ook met het Sprongen Vooruit spel met de bordjes hebben we veel geoefend met de sprongen. Deze periode stond het spel 'Gok een hok' (ook van Sprongen Vooruit) op het takenblad. Dit spel vinden de kinderen erg leuk. Hierbij is het de bedoeling dat kinderen zelf gaan inschatten waar zij een getal moeten plaatsen. Verder zijn wij druk met de tafels (zie vorige bericht met verschillende oefensites). 

 

Taal:
We hebben geleerd hoe je zinnen zo kort mogelijk kan maken, zoals:
De kleine hond speelt met de bal. 
De korte zin is: De hond speelt. Wie-deel + werkwoord.
Ook hebben we geoefend met beleefde en onbeleefde zinnen. 

 

Spelling:
Met spelling hebben we weer veel aandacht geschonken aan de ij-ei en de au-ou. Erg lastige categorieën, die ze in de methode als volgt aanbieden:

ei.PNG

au.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij deze platen horen verhalen: Het ei-verhaal en het au-verhaal. Deze verhalen hebben de kinderen al een aantal keer gehoord. Tijdens het verhaal kijken de kinderen goed naar de plaat. Ze onthouden dat deze woorden met de ei of au zijn. 

Ook hebben we flink geoefend met de -uw, -eeuw en - ieuw woorden. 

 

Verkeer:
Wat zijn de kinderen enthousiast over de verkeersborden! Ik heb er erg veel binnengekregen. Na de vakantie gaan we hier weer mee verder. We zijn nu nog op zoek naar het bord waarbij de weg smaller wordt.

Schrijven:
Wij zijn in ons nieuwe schrijfschriftje begonnen met het leren van de hoofdletters schrijven. 

 

Uitje:
Afgelopen woensdag zijn wij naar het Koomans poppentheater geweest. Daar hebben we de voorstelling 'De Scharrelaar' gezien. Wat was het leuk! Ook vonden de kinderen het erg indrukwekkend toen zij hoorden dat de man alle poppen in zijn eentje speelde. Hij liet na afloop van de voorstelling alle stemmen horen. Alle kinderen hebben een folder meegekregen van het Koomans theater.  

IMAG3263-20180225-160142726%5B415%5D.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie:
Maandag 5 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. Via de link, die ik heb gestuurd via de mail, kunt u zich inschrijven voor de rapportgesprekken. De rapportgesprekken vinden plaats op woensdag 7 en donderdag 8 maart.

 

Een heel fijne vakantie!

Juf Marloes

Tafels
05-02-2018
Keersommen

In de klas zijn we de laatste tijd bezig met de tafels. Eind groep 4 moeten de kinderen de tafels 1 t/m 5 en 10 kennen.
We zijn rustig gestart (zie plaatjes hieronder!):

keersommen.JPG

 

 

 

 

 

 

 


De tafel van 2 hebben we al goed geoefend. We hebben hier namelijk een liedje bij. Dit is het liedje 'Stamp de tafels' van Kinderen voor Kinderen.
Hierbij de link, zodat uw kind ook thuis kan oefenen: liedje

Hierbij wat sites waar uw kind thuis op kan oefenen:
site 1
site 2
site 3
site 4
Ook op Rekentuin kunnen de kinderen oefenen.

Succes!

 

Kerst en een mooi 2018!
27-12-2017

Wat hebben we een gezellige tijd in de klas gehad. We hebben mooie kerststukjes gemaakt en veel kinderen hadden lichtjes op hun tafel. We hebben in deze tijd een aantal kerstliedjes heel goed geoefend, want we gingen namelijk op dinsdag 19 december zingen in het bejaardenhuis Stokroos. Met onze zelfgemaakte kerstkaarten gingen we naar het bejaardenhuis toe. Daar hebben de kinderen prachtig gezongen voor de mensen. Eén mevrouw moest zelfs een beetje huilen, omdat ze het zo mooi vond! Na het zingen mochten de kinderen hun zelfgemaakte kaart aan iemand gaan geven en even een praatje maken. Ook dit was een groot succes. De mensen waren erg blij dat we er waren. Van het bejaardenhuis hebben we zelfs nog wat lekkers gekregen.

IMAG3183_1-20180105-121736979%5B334%5D.jpg

IMAG3182-20180105-121641767%5B327%5D.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woendagochtend zijn de kinderen naar de kerstmusical gegaan. Hier kregen de kinderen het verhaal van Scrooge te zien. Ik speelde hier in mee, vandaar dat juf Hannie deze dag voor de klas stond. De kinderen waren erg enthousiast over de kerstmusical!

IMG-20171220-WA0023-20180105-122807847%5B341%5D.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woensdagavond was het kerstdiner. Iedereen zag er prachtig uit!! We hebben eerst met z'n alle geproost op een gezellig kerstdiner. Daarna mochten de kinderen lekker eten halen bij de tafel. We hadden erg veel lekker eten. De kinderen hebben gezellig gegeten. Ook hebben we liedjes gezongen. Ook werd er voor ons gezongen door het kerstkoor. We hebben ook nog een verhaal voorgelezen over een zielig boompje. En daarna hebben we een begin gemaakt met een kerstfilm. Het was een erg geslaagde avond!

IMAG3200-20180105-121533295%5B329%5D.jpg

IMAG3201-20180105-121547445%5B328%5D.jpg

IMAG3203-20180105-121500303%5B326%5D.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geniet allemaal lekker van de vakantie en een heel mooi 2018! 

happy-new-year-2018-typography-vector.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik zie de kinderen weer op maandag 8 januari. 

Veel liefs,
juf Marloes

 

Sinterklaas
21-11-2017
Sinterklaas is weer in het land.

Vorig week zijn we in de klas al begonnen met het kijken van het Sinterklaasjournaal. Er was van alles aan de hand. De stoomboot had last van een erge storm en daardoor vielen er pakjes van de boot. Veel mensen in Nederland hebben pakjes gevonden, ik ook! Voor mijn huis is namelijk een sloot en daar lagen gewoon 3 pakjes. Ik heb ze meegenomen naar de klas en we hebben met elkaar gesproken wat we hier nou mee moesten... Er stonden namelijk namen op van andere kinderen. Uiteindelijk hebben we afgelopen vrijdag besloten om onze schoentjes te zetten in de klas en de pakjes + een brief erbij te doen.

Afgelopen maandag waren de pakjes weg en hadden we opeens een leeg Sintboek en iets lekkers in onze schoentjes. Er zat ook een brief bij van Sint. Het Grote Boek van Sinterklaas is namelijk ook in het water gevallen en is dus onleesbaar geworden. In de brief vraagt de Sint of wij in het lege boek willen schrijven over onszelf, zodat de Sint toch de juiste informatie heeft. Dit zijn wij nu druk aan het doen in de klas. 

 

2017-11-21_10.16.30-20171121-10170997.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder hadden de kinderen vandaag de Pietengym. Wat hebben de pietjes goed hun best gedaan. Alle kinderen hebben hun pietendiploma gekregen!!

 

 

 

 

Spelling
10-11-2017

Even een apart stukje over spelling. We hebben namelijk al moeilijke catergorieën geleerd.
Vorige week hebben we thema 2 afgesloten. We hebben de volgende categorieën geleerd:

IMAG3052-20171110-15114034.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommige woorden blijven nog wel heel lastig. Vooral het verschil tussen de f en de v blijft lastig te horen. Misschien kunt u hier thuis ook eens mee oefenen. We leren in de klas dat er bij de v-woorden geluid mee komt uit je keel. 

In de klas zijn wij nu gestart met thema 3. We hebben al de categorieën tong en bank geleerd. Gister en vandaag zijn wij gestart met de trein woorden. 
Wij leren de kinderen het ei-verhaal. Hier komen allemaal woorden met de ei in voor. Dit kan de kinderen helpen, omdat je het verschil tussen de ei en de ij niet hoort. Maandag worden de ij-woorden (ijs) aangeboden en blijven we natuurlijk veel oefenen.

plaat-ei-verhaal-300x212.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Fijn weekend!

Groetjes,
Marloes

 

 

Thema Griezelen
27-10-2017

Vandaag hebben we het thema Griezelen afgesloten. In de klas hebben we vanalles gedaan in dit thema. Dinsdag zijn we met de groepen 3, 4 en 5 naar de gymzaal gegaan om aan elkaar te laten zien wat we gedaan hebben. Wij hadden een verhaal voorbereid met mooie tekeningen (in groepjes gemaakt) en we hebben het lied van de Zeven heksen laten horen. Andere groepen hadden ook vanalles ingestudeerd. Het was erg gezellig. Groep 5b heeft uiteindelijk afgesloten met de Kinderen voor Kinderen-dans bij het lied 'Gruwelijk eng'. 

 

6 weken in groep 4
29-09-2017

De zesde week zit er al op. Deze week was een beetje een andere week dan normaal, want het was ook de week van het afscheid van meester Eddy. Donderdag kwam meester Eddy afscheid nemen in de klas. We hadden een heel alfabet voor hem bedacht. Hier was een filmpje van gemaakt wat we lieten zien aan meester Eddy. Eddy vond het erg leuk. Hij had ook nog een leuk cadeautje voor iedereen. Verder was er deze dag sport en spel geregeld voor alle klassen op het schoolplein. Ook was er de eerste keer Creabizz. De kinderen hebben in het thema 'griezelen' allemaal verschillende dingen gedaan, zoals knutselen of muziek. 

Vandaag hebben wij het in de klas uitgebreid gehad over het verschil tussen pesten en plagen. Wat moet je doen om dit op te lossen? De kinderen kwamen met goede antwoorden. 

Bij rekenen hebben we de getallenketting t/m de 100 gehad. We kunnen al de kaartjes op de juiste plek hangen. We hebben hier ook al een toets over gehad.

Bij taal hebben we al het werkwoord, zelfstandig naamwoord en het bijvoeglijk naamwoord geleerd. Hier blijven we de komende tijd hard mee oefenen, want de kinderen halen het nog wel eens door elkaar. 

Volgende week starten we met het thema 'Griezelen'. Dit thema heeft te maken met de Kinderboekenweek die volgende week woensdag start. Het liedje van de Kinderboekenweek hebben we al veel geoefend in de klas. Het blijft wel een lastig liedje, want het gaat erg snel. 

Tijdens de Kinderboekenweek is er ook weer de Kinderboekenmarkt. Hieronder de uitnodiging:

 

Kinderboekenmarkt.

Op woensdagmorgen 11 oktober is onze KINDERBOEKENMARKT om 8.45 uur.

De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen boeken verkopen op een kleedje. 's Morgens nemen zij een tas met boeken, kleedje én wisselgeld mee. Deze kinderen moeten om 8.30 aanwezig zijn om hun spullen klaar te leggen, de leerkracht vertelt waar ze dit mogen doen.

De kinderen van groep 1/2 en 2/3 worden zoals gebruikelijk naar de klas gebracht zodat de leerkracht kan controleren of alle kinderen er zijn.
De kinderen van de groepen 3 en 4 gaan zelf naar boven, de ouders wachten op het schoolplein (tussen de hoofdingang en de kleuteringang in).
Om 8.45 uur mogen de kinderen van groep 1 t/m 4 uit de klas worden opgehaald en onder begeleiding van een ouder een kijkje nemen op de kinderboekenmarkt. Kinderen die niet worden opgehaald worden opgevangen in school.

Om 9.30 is de kinderboekenmarkt afgelopen en worden de kinderen van groep 1/2 en 2/3 weer naar de klas gebracht en de kinderen van de groepen 3 en 4 gaan zelfstandig naar boven. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 ruimen hun spullen op en gaan naar de klas.

Bij regen gaat het niet door -->
woensdag 11 oktober tussen 7.30 en 8.00 ontvangt u dan een mail.

 

 

 

Fijn weekend!

 

4 weken groep 4
15-09-2017

De eerste 4 weken zijn voorbij. Wat ging dat snel...

In deze 4 weken hebben we erg veel gedaan. Hierbij een kort overzicht:

We hebben deze week ons eerste dictee gehad over de eerste categorieën van spelling. 
De kinderen hebben het dictee allemaal erg goed gemaakt. 

IMAG2921.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bij taal hebben we de eerste methodetoets gehad. We hebben deze toets stapje voor stapje met elkaar doorgenomen. De kinderen hebben keurig meegedaan. 
In de toets kwamen o.a. de volgende zaken aan bod: zelfstandig naamwoord, lidwoord en samenstellingen.

Bij rekenen hebben we deze week veel aandacht besteed aan het maken van plattegronden bij gebouwen en aan het werken met kalenders. 

Het liedje van de dagen en maanden van het jaar hebben we deze week weer gezongen. Ook zijn we hard aan het oefenen met het kinderboekenweekliedje van Kinderen voor Kinderen. Dit liedje gaat wel erg snel, maar het gaat steeds een stukje beter. 

Volgende week is het een beetje een rare week. De kinderen zijn namelijk maandag en dinsdag vrij (i.v.m. Margedag en Prinsjesdag). 
Ik zie de kinderen graag woensdag weer!

 

Fijn weekend!

Groetjes,
Marloes

 

 

2 weken groep 4
01-09-2017

De eerste twee weken in groep 4 zitten er op. Het waren twee erg gezellige weken waarin we elkaar wat beter hebben leren kennen. Ook hebben we al veel geleerd, zoals bijvoorbeeld:

Taal:
Zelfstandig naamwoord en het lidwoord.
Ook hebben we al met elkaar gesproken over een zelfverzonnen verhaal. 

Spelling:
Woorden met twee of drie medeklinkers aan het begin of eind, zoals klap, tentplant, strik en worst.


Rekenen:

Sommen t/m 20 aan het herhalen. Ook hebben we met geld gerekend. 

Verder hebben we de dagen van de week en de maanden van het jaar in een liedje gezongen. Volgende week gaan we weer een nieuw liedje leren. Vanaf volgende week starten we in de beide groepen 4 met een takenblad. De kinderen kunnen hier na het gewone werk zelfstandig mee aan de slag. Hoe en wat krijgen de kinderen dinsdag te horen. 

De kinderen weten al goed wat de regels in de klas zijn. In de klas werk ik met kleurengroepjes en elke week is er een ander kind de groepsleider. Dit kind zorgt dat de spullen opgeruimd zijn en haalt de schriften van zijn groepje op. Ook zijn er nog andere taken, zoals de kapstokbewaker en de boekenkastbewaker. De kinderen vinden het erg leuk om een taak te hebben!

 

Belangrijke punten:
Nog even wat belangrijke punten die ik ook op de informatieavond heb verteld:

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag sta ik voor de klas (juf Marloes).
Op donderdag staat juf Vera voor de klas. 

Juf Marloes: m.verhagen@zonnebloem-denhaag.nl
Juf Vera: v.walzberg@zonnebloem-denhaag.nl

Absenties graag via de schoolsite, want dan krijgen we namelijk direct een mailtje. Mocht er iets anders zijn, dan kunt u altijd mailen. Ook kunt u altijd even mailen voor een afspraak. 

Op dinsdag (1x in de 2 weken) gym van 14.00-15.00 uur. De kinderen gaan naar buiten bij de gymuitgang. 
Op vrijdag (elke week) gym van 14.00-15.00 uur. De kinderen gaan naar buiten bij de gymuitgang. 


Spullen in de klas:
- schoolpen of stabilo
- kleurpotloden 
- lijmstift (geen sterke lijm)
- mag: stiften
- puntenslijper met opvangbakje
- koptelefoon met naam

 

Fijn weekend!

Groetjes,
Marloes

De eerste informatie
18-08-2017
Groep 4b

Beste ouders,

Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen weer zin hebben om naar school te gaan. Ik heb er in ieder geval zin in! De afgelopen week heb ik de klas netjes gemaakt en ben dus helemaal klaar om maandag te beginnen.

Maandag zou ik het fijn vinden als de kinderen een etui bij zich hebben met kleurpotloden en een schaar. Verdere informatie vertel ik jullie graag dinsdagavond tijdens de informatieavond (20-21 uur). Ik hoop jullie daar allemaal te zien.

Fijn weekend!

Met vriendelijke groet,
Marloes Verhagen

 

SCHOOLREIS

Wij gaan naar Blijdorp!

De betaling moet voor 15 mei binnen zijn.

 

Meer informatie kunt u lezen in de brief:

schoolreis groep 4 2018.doc

Rekentuin

Klik hier

rekentuin.png

 

 

Op de site kunnen de kinderen zich zelf inloggen. De computer houdt automatisch bij hoe goed zij het doen en zorgt vervolgens voor moeilijkere of makkelijkere opgaves. 


Inlog:
Gebruikersnaam: 2'naam kind', dus bv: 2marloes
Wachtwoord weet uw kind.

Rooster luizenpluis

Hierbij het rooster van de luizenpluis:

Rooster luizenpluis

Rooster de was

Hierbij het rooster voor de was: 

 

wasrooster tm zomervakantie.docx

 

Vrijdag was mee, maandag graag weer terug. Alvast bedankt!

Gym

Elke week 2x gym:

Dinsdag 11.10-11.55 uur
Vrijdag 8.45-9.30 uur

 

Meenemen:

Korte broek, t-shirt en handdoek (bij mooi weer ook buitenschoenen mee).
Kinderen met lang haar; elastiekje mee!

 

Rooster flitsen

Hierbij het flitsrooster: 

flitsrooster tm zomervakantie.docx

 

Vanaf 8.30 uur t/m ongeveer 8.55 uur (m.u.v. vrijdag).